Asztalos Péter Zsolt: ACTIONSCRIPT 3.0 könyv

Könyvismertető

Az Adobe Flash Actionscript 3.0 programozási nyelvének köszönhetően látványos animációkat, interaktív tartalmakat hozhatunk létre. Ez a könyv két szempontból is eltér a hasonló témájú könyvektől.

Az egyik, hogy nem csupán az Actionscript nyelv sajátosságait tanítja meg, hanem általános programozói ismeretek átadására is törekszik, segít megtanulni, hogy hogyan gondolkodjunk programozóként és kezdjünk neki egy feladat megoldásának. A könyvből megtanulhatjuk, hogy melyek az objektumorientált tervezés és programozás legfontosabb tulajdonságai és azokat hogyan hasznosíthatjuk alkalmazásainkban.

A könyv másik újdonsága, hogy bevállalja a 3D animáció programozását is. A tárgyalt témák egymásra épülnek, így lépésről lépésre juthatunk el a kezdőtől a haladó szintig. A könyv utolsó fejezete a 3D animációról szól, itt elkészítünk egy 3D képgaláriát és egy 3D játékprogramot is.

Ezt a könyvet ajánljuk multimédiával és internetes alkalmazásfejlesztéssel ismerkedő olvasóknak, de bátran lapozhatják haladó Flash fejlesztők is.

A könyv bruttó ára 4.500 Ft

Terjedelem: 207 oldal

Formátum: C5 puha kartonborítós

Tartalomjegyzék

Tudnivalók a rendelés menetéről

A megrendelt árut - a fizetendő összeg bankszámlánkra történő előre átutalását követően - postai úton szállítjuk.

1. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

2. A fizetendő összeget az A.K.K. Informatikai Bt. 11706016-20807641 OTP bankszámlaszámunkra kérjük előre átutalni. A megjegyzés rovatba ne felejtse el feltüntetni a rendelésszámot, amelyet a "Megrendelés küldése" gomb megnyomása után a felbukkanó ablakban fog látni.

3. Az összeg bankszámlánkon való megjelenését követő másnapján a könyv(ek)et postára adjuk. A szállítási idő 3-5 munkanap, a szolgáltatást a Magyar Posta Zrt. biztosítja. A csomag a rendelésről szóló számlát is tartalmazza.

Csomagolási díj: 0 Ft

Postaköltség: 910 Ft

További információk az Általános Szerződési Feltételekben.

Megrendelés


Fizetendő összesen: 0 Ft

Számlázási adatokSzállítási adatok

Csak akkor kell kitölteni, ha különbözik a számlázási adatoktól.Kapcsolat

Szerző: Asztalos Péter Zsolt

E-mail: asztalos.peter[kukac]digikabel.hu