Regisztrált tagok száma: 3.121, kapcsolatok: 497, függőben lévő kapcsolatok: 207

Animált .gif futása különbözõ böngészõkön - Fórum

Fórum címe
Kategória
Indította
Utolsó beíró

Animált .gif futása különbözõ böngészõkön (5 hozzászólás)

M-Fórum
Somogyi Sándor
Somogyi Sándor
Üdvözletem mindenkinek!
Tanulmányaim folytán eljutottam megint egy általam nem értett pontig. Próbaoldalamra felraktam a gyakorlásképpen tervezett weblapot. A fejléc egy photoshop-ban létrehozott animált gif kép, mozgó és feltûnõ feliratokkal. A problémám az lenne, hogy nekem IE 8 böngészõm van a gépen, ezen minden egyes oldal betöltõdéskor szépen lefut az animáció. De Firefox vagy Google Chrome-al csak az elsõ megjelenítéskor fut le a jelenet utána már hiába váltok a lapok között, mozdulatlan marad mint egy jpg kép.
Fent van a neten is (bár ez nem a reklám helye), de ha valaki tudna erre egy bevált módszert vagy kódsort megköszönném szépen. URL cím// somogyisandor.freeweb.hu
A tankönyveimben errenem találtam megoldást.

Elõre is köszönettel...

Hozzászólás írása

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned és VIP tagsággal kell rendelkezned!
VIP tagság az adatlapodon igényelhető.
Somogyi Sándor 2012-09-14 20:17:00 | előzmény | válaszolok | minden látszik
Válasz Asztalos Péter 2012-09-12 23:43:00 hozzászólására:
Üdvözletem!
Kipróbáltam a leírtakat. Újra szerkesztettem, a lejátszások számát 2-re állítottam be, majd feltöltöttem. A IE minde nyitáskor és oldalváltáskor kétszer lejátsza, a Chrome és a Firefox pedíg csak egyszer megnyitáskor, oldalváltáskor pedíg már nem. Kísérleteztem, átmentem egy másik oldalra, majd ismét vissza az enyémre (somogyisandor.freeweb.hu), így már egyik sem (Firefox-Chrome) indítja el az animációt.
Itt most elakadtam megint....
Valakinek valami ötlet...